تماس تلفنی با دکتر کیانی
عضویت در کانال تلگرام دکتر کیانی
  • با سلام دکتر برای تقویت قدرت باروری بهم آمپول hmg و hcg تجویز کرده بود بار اول که میزدم موهام چربی میشد ولی الان که دوباره همان آمپول هارا میزنم موهام پر چرب نمیشه به نظرتون علت خاصی داره؟

    ( اين سوال در 6 ساعت و 1 دقیقه پیش مطرح شد و 1 ساعت و 44 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    با متخصص غدد مشورت كنيد
  • با سلام.من 25 سالمه و نزدیک به 10 سال هست که خود ارضایی میکردم. چند بار سکس داشتم اما به سختی و خیلی دیر انزال میشدم . حدس خودم این بود که به خاطر خود ارضایی باشه که عادت به اون نوع ارضا شدن کردم . واسه همین تصمیم به ترکش گرفتم.در حال حاضر خود ارضایی و سکس ندارم و در ماه فقط حدودا 2 بار در خواب ارضا میشم. سوال من اینه که ایا فقط 2 بار انزال شدن در ماه . جمع شدن اسپرم واسه بدن مضر نیست؟ منظورم پروستات و غیره هستش. با تشکر

    ( اين سوال در 9 ساعت و 8 دقیقه پیش مطرح شد و 1 ساعت و 44 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    کلیه چیزهاکه در رابطه با خود ارضایی گفته می شود تقریبا غیر واقعی یا از نگاه علمی نیست نه باعث ناباروی و زود انزالی و نه بیماری دیگر خود ارضايى يك مسئله طبيعى و ناشى از سن بلوغ است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك دفاع بدن در برابر غريزه كه گاها غير كنترول است باعث كنترول فرد مى شود و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست هر شب يك قرص موقع خواب كمك كننده است.
  • سلام ببخشید من اصلا ارزا نمیشم دوست دارم بشم

    ( اين سوال در 12 ساعت و 45 دقیقه پیش مطرح شد و 1 ساعت و 46 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بايد موارد زير را مراعات كنيد از دوخول جلوگيرى و با ماليدن در محل كليتوريس بمدت ٤٥ دقيقه پس از رسيدن به ارگاسم اجازه دخول به الت بدهيد
  • با سلام و خسته نباشید آقای دکتر من آلتم درد میکنه درواقع اگه الت رو ب سه بخش سر آلت و تنه آلت و قسمت اتصالی به بدن یعنی پایه آلت تقسیم کنیم من اون قسمتی ک به بدن وصله یعنی قسمت پایینی متصل (پایه آلت)به بدن درد میکنه و اطراف اون یعنی جایی ک موهای زائد یعنی زیر شکم یا همون اطراف الت یا ب عبارتی زیر مثانه درد میکنه خیلی زیاد نعوظ دارم.. توی ماشین.. موقع خواب.. هنگام صبح و و و وقتی در حالت خوابیده هستش اطراف الت و اون قسمت متصله ب بدن یکم درد میگیره نمیدونم مشکل چیه خواهشا راهنمایی کنید

    ( اين سوال در 14 ساعت و 49 دقیقه پیش مطرح شد و 1 ساعت و 48 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه هاو اندام تحتانی و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است کار را تمام کنید تخليه یا ارام شوید ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه نداشته باشيد و داروهای الفا بولوکر بخصوص نوع a2 کمک کننده است از سرما /یبوست / نگاه داری ادرار بمدت طولانی خوداری نمایید .
  • باعرض سلام وادب ...درابتدا عذرخواهی بنده رابپذیریدواقعیتش بنده متارکه کردم درگیری زناشویی من وهمسرشدیدشدکه متوجه شدم علت اینکه الت تناسلی من کوچکه ولذت به همسرم زیادنمیده که باعث ناراحتیهای عصبی وبعداز۱۲سال زندگی جداشدیم از اینکه دوباره بخام ازدواج کنم میترسم وکوچک بودن الت بنده رو ازار میده اقای دکتر خواهشا راهی علمی برای بزرگترشدن الت بوسیله دارو یاجراحی وجودداره بنده روراهنمایی بفرمایید

    ( اين سوال در 14 ساعت و 50 دقیقه پیش مطرح شد و 1 ساعت و 49 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    تنها راه جراحی است که می توان با یا بدون کاشت الت انجام داد کاشت معمولا برای افراد دیابتی و یا کسانی که دچار عدم بلند کردن الت که به درمان جواب نمی دهد کاندید است برای بزرک کردن الت به روش کاملا جدید با برش روی الت پس از جدا سازی عصب و حفظ ان و پوشاندن الت با رگ پا یا از پوست داخلی بیضه و یا از مواد ساخته شده سنتتیک و مخاط دهان امکان پذیر است ولی مهمترین عامل برای افزایش طول الت عصبها هستند که معمولا بیش از 40-30در صد اندازه فعلی امکان افزایش نیست زیرا باعث پارگی عصب و اسیب دیدن کل الت خواهد شد. بعد از عمل تا یک ماه از ان نباید استفاده نمود و بعد هم شش ماه روزانه نیمساعت باید واکیوم انجام دهد تا ان بلندی ثابت بماند 5-3 روز بستری و هزینه ان حدودا 15 میلیون تومان است
  • با سلام و خسته نباشید من پسری 18 ساله هستم که تا مدتی قبل عادت خودارضایی را داشتم الانه پوست آلت من چروک و گره خورده است و یک حال زگیل مانند بر روی اوست آیا تنها با ترک خود ارضایی پوست آلتم حالت اولیه ی خود میگیرد یا باید از دارو استفاده کنم؟---لطفا پاسخ دهید با تشکر...

    ( اين سوال در 15 ساعت و 17 دقیقه پیش مطرح شد و 1 ساعت و 49 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    کلیه چیزهاکه در رابطه با خود ارضایی گفته می شود تقریبا غیر واقعی یا از نگاه علمی نیست نه باعث ناباروی و زود انزالی و نه بیماری دیگر خود ارضايى يك مسئله طبيعى و ناشى از سن بلوغ است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك دفاع بدن در برابر غريزه كه گاها غير كنترول است باعث كنترول فرد مى شود و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست هر شب يك قرص موقع خواب كمك كننده است.
  • سلام آقای دکتر؛مردی ۳۱ساله و مجردم؛مدت۲ماهه که اصلا میل جنسی ندارم(آلتم راست نمیشه) و به طور ناگهانی اتفاق افتاده؛به پزشک ارولوژی مراجعه کردم ونتایج آزمایش تستسترون ۳/۲واسپرم نرمال بود؛۴سال پیش که به تجویز متخصص پوست آزمایش تستسترون دادم۶/۶بود؛میشه بفرمایید مشکل من چیه وآیا آزمایشات دیگه ای هم برای تشخیص بهتر لازم بود؟

    ( اين سوال در 1 روز و 3 ساعت و 20 دقیقه پیش مطرح شد و 1 ساعت و 34 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
  • سلام آقای دکتر؛مردی ۳۱ساله و مجردم؛مدت۲ماهه که اصلا میل جنسی ندارم(آلتم راست نمیشه) و به طور ناگهانی اتفاق افتاده؛به پزشک ارولوژی مراجعه کردم ونتایج آزمایش تستسترون ۳/۲واسپرم نرمال بود؛۴سال پیش که به تجویز متخصص پوست آزمایش تستسترون دادم۶/۶بود؛میشه بفرمایید مشکل من چیه وآیا آزمایشات دیگه ای هم برای تشخیص بهتر لازم بود؟

    ( اين سوال در 1 روز و 3 ساعت و 22 دقیقه پیش مطرح شد و 1 ساعت و 50 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
  • با سلام. پارسال در منطقه سیستان و بلوچستان بخاطر کارم پیش اورولوژیست رفته گفتند زگیل دارم و برام کوتر کردن. خوبم بود تا رو کلاهک الت سفید شد و بهم قرص زینک و ویاگرا دادن پس از مصرف پوست دور التم داره جمع و پوست پوستی میشه خیلی حالم بده لطفا کمکم کنید.

    ( اين سوال در 1 روز و 4 ساعت و 4 دقیقه پیش مطرح شد و 1 ساعت و 51 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    علت ان خشكى و شستشوى بيش از اندازه است بهتر است از كرم ثمين ده درد اوره سه بار در روز استفاده نماييد و در صورت زخمى شدن ابتدا پماد ترياميسولون ان ان و در صورت عدم پاسخ به متخصص پوست مراجعه كنيد
  • با سلام. پارسال در منطقه سیستان و بلوچستان بخاطر کارم پیش اورولوژیست رفته گفتند زگیل دارم و برام کوتر کردن. خوبم بود تا رو کلاهک الت سفید شد و بهم قرص زینک و ویاگرا دادن پس از مصرف پوست دور التم داره جمع و پوست پوستی میشه خیلی حالم بده لطفا کمکم کنید.

    ( اين سوال در 1 روز و 4 ساعت و 8 دقیقه پیش مطرح شد و 1 ساعت و 51 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اينها مشكلى ندارد بايد با ليزر انجام ميدانيد در صورت عدم موفقيت در درمان به مطب مراجعه كنيد
  • پدر اینجانب 70 سال دارد. الان توده ای به اندازه 14 میلیمتر در مثانه ایشان هست. و یاز به سیستوسکئپی دارند. سه ماه گذشته ایشان آنژیو قلب داشته اند. و قرص پلاویکس و آسپرین را تا عید باید مصرف کنند. دکتر قلب جهت سیستوسکوپی به ایشان اجازه داده یک هفته قرص پلاویکس را قطع کند اما مصرف آسپرین را نمیتواند قطع کند. پزشک کلیه ایشان گفته امکان سیستوسکوپی همزمان با مصرف آسپرین امکان ندارد. و گفته تا عید باید صبر کرد. نظر شما چیست؟ امکان سیستوسکوپی و مصرف همزمان آسپرین وجود دارد یا خیر؟ با تشکر

    ( اين سوال در 1 روز و 10 ساعت و 11 دقیقه پیش مطرح شد و 1 ساعت و 53 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    مى تواند بجاى اسپرين از Gleason 40 ميلى استفاده و عمل كنند چون اين دارو خون را رقيق ولى باعث خونريزى نميشود و بهتر است از يك هفته قبل از عمل هر دو قطع بجاي ان اين دارو را استفاده و روز عمل هم استفاده نكنند اگر خواستيد من در خدمت هستم
  • سلام وقتتن بخیر.اقای دکتر تقریبا 2ماهی میشه بعد از ادرار کردن و طهارت گرفتن از دسشویی که میام بیرون احساس یه قطره نشتی میکنم اگه اب زیاد بگیرم روی التم نشتی بیشتر میشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

    ( اين سوال در 1 روز و 14 ساعت و 3 دقیقه پیش مطرح شد و 1 ساعت و 55 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه هاو اندام تحتانی و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است کار را تمام کنید تخليه یا ارام شوید ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه نداشته باشيد و داروهای الفا بولوکر بخصوص نوع a2 کمک کننده است از سرما /یبوست / نگاه داری ادرار بمدت طولانی خوداری نمایید .
  • سلام..من مشکل نعوذ داشتم...ب گفته دکتر کیانی میخواستم کلومیپرامین 25 بخورم ولی گفتم چرا اخه همش بخورم.....نزدیک 2 ساعت قبل رابطم خوردم هم نعوظم بهتر شد هم دیر ارضا شدم....فقط چند ساعت بعدش حالت سرگیجه داشتم وجون تو دست وپام نبود...سوال اول ایا این جور مصرف مشکلی نداره؟و سوال دومم در حالت نزدیک به اومدن منی اندازه التم تقریبا 11ونیم هست...اولا اندازش همینه ؟ودوما ایا اندازش مناسبه وکاری نمخاد؟باتشکر

    ( اين سوال در 1 روز و 15 ساعت و 59 دقیقه پیش مطرح شد و 1 ساعت و 56 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اين اندازه عاليه و كاملا طبيعى است زود انزالی یک مسئله نسبی است و در سن قبل از ازدواج بعلت عدم نزدیکی کافی عادی است و درمان ان ١-افزايش تعداد دفعات نزديكى ٢-افزايش زمان معاشقه حد اقل ٤٥ دقيقه بدون دخول بلکه مالش روی کلیتوریس پاتنر است ٣-در موقع دخول گرفتن الت بمدت يك دقيقه و فشار دادان ان و دردناك كردن ان بدون کج و انحنا دادن الت توسط فرد یا پاتنر . ٤-مصرف كلومى پيرامين ٢٥ میلی هفته اول يك قرص و از هفته دوم صبح و شب تا سه ماه سپس با گاهش مصرف بارامى ظرف ده تا يك هفته قطع و فقط سه ساعت قبل از هر نزديكى همين قرص ميل شود در شروع ممكن است عوارض دارو اذيت كند ولى با تحمل بعد از چند روز اثرش ظاهر مى شود و عارضه از بين مى رود. پس صبور باشید عوارض مهم ان بیخوابی یا خواب الودگی است که بعد از دو هفته کاملا قابل تحمل است .
  • سلام و درود بر شما دکتر جان ببخشید آقای دکتر شما گفتید یه نوع پروتزی هستند که طول و قطر بلند می‌کنه می‌خوام ببینم قیمته اون دروازه چقدره بعد اینا میتونن تا ۵سانت افزایش بدن آلتو ببخشید که دکتر انقدر وقتتونو میگیرم چون اسفند مزاحمتون میشم

    ( اين سوال در 2 روز و 4 ساعت و 33 دقیقه پیش مطرح شد و 1 ساعت و 59 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    دو سانت از طول و دو سانت از كلفتى ولي اين دستگاها گران هستند
  • سلام آقای دکتر وقتتون بخیر نظرتون در مورد قرص گیاهی جنتیانا چیه؟ آیا برای رفع زود انزالی مناسبه؟

    ( اين سوال در 3 روز و 3 ساعت و 31 دقیقه پیش مطرح شد و 2 ساعت و قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    من از طب گياهى اطلاعى ندارم زود انزالی یک مسئله نسبی است و در سن قبل از ازدواج بعلت عدم نزدیکی کافی عادی است و درمان ان ١-افزايش تعداد دفعات نزديكى ٢-افزايش زمان معاشقه حد اقل ٤٥ دقيقه بدون دخول بلکه مالش روی کلیتوریس پاتنر است ٣-در موقع دخول گرفتن الت بمدت يك دقيقه و فشار دادان ان و دردناك كردن ان بدون کج و انحنا دادن الت توسط فرد یا پاتنر . ٤-مصرف كلومى پيرامين ٢٥ میلی هفته اول يك قرص و از هفته دوم صبح و شب تا سه ماه سپس با گاهش مصرف بارامى ظرف ده تا يك هفته قطع و فقط سه ساعت قبل از هر نزديكى همين قرص ميل شود در شروع ممكن است عوارض دارو اذيت كند ولى با تحمل بعد از چند روز اثرش ظاهر مى شود و عارضه از بين مى رود. پس صبور باشید عوارض مهم ان بیخوابی یا خواب الودگی است که بعد از دو هفته کاملا قابل تحمل است .
  • من حدود 5ساله که ضایع نخاعی هستم و از کمر ب پایین هیچ گونه حسی ندارم و بوسیله شوند ادرار رو تخلیه میکنم.قصد ازدواج دارم ممنون میشم که جواب بدین و راهنمائی کنید

    ( اين سوال در 3 روز و 4 ساعت و 34 دقیقه پیش مطرح شد و 2 ساعت و قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اگر الت سفت ميشود مشكلي نداريد
  • سلام خدمت شما کجی آلت تناسلی به این صورت که در مواقع نعوذ آلت به صورت عمود بر بدن نیست و به سمت شکم و بالا به صورت متمایل است. طوری که زاویه 45 درجه با شکم دارد. لطفا توضیح در مورد این عمل بفرمایید. ممنونم

    ( اين سوال در 3 روز و 5 ساعت و 52 دقیقه پیش مطرح شد و 2 ساعت و 1 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    انحراف يا كجى الت اگر امكان دخول باشد بيمارى نيست و نياز به درمان ندارد كه البته بيشتر مردان انحراف به چپ دارند و طبيعى است فقط در مواردى كه امكان دخول نباشد و يا باعث ناراحتى دو طرف شود بايد درمان شود. که درمان ان جراحی است و روش های مختلف وجود دارد در جراحی های جدید معمولا اندازه بزرگتر می شود قبلا با روش پیلینگ باعث اصلاح ولی کوچکی ان می شد . ولی در موارد غیر بیماری و خواسته بیمار انجام جراحی اصلاح انجام و به بیمار باید توضیح داد که این عمل زیبایی است نه درمانی تا حقوق بیمار حفظ شود .
  • با سلام در حین یک تصادف به بیضه نامزدم ضربه وارد شده و پزشک گفته میزان آسیب عصب حدود 50 درصد بوده،میحواسم بدونم درمان این مشکل به چه صورت هست؟و چقدر زمان لازم داره؟آیا درمان دارویی هم تجویز میشه؟آیا داروهای تحریک جنسی در این مورد کمکی میکنن یا خیر؟

    ( اين سوال در 3 روز و 12 ساعت و 36 دقیقه پیش مطرح شد و 2 ساعت و 2 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    لطفا سونوگرافى از كليه ها ، مثانه پرو خالى ، اينگواينال راست و چپ ، پروستات و كالر داپلر اسكروتوم ، اسپرموگرام ،كامل ادرار ، كشت ادرارى انجام و نتيجه را ارسال كنيد.
  • با سلام خدمت شما آقای دکتر عزیز من 5 روز پیش آزمایش سمن دادم خواستم ببینم مشکلی برای پدر شدن دارم یا خیر . چه دارویی پیشنهاد میدین برای بهتر شدن volume 4.5 ml %motiiti grade a :19.9 motiliti grade b : 35% motility grade c : 30% motility grade d : 14.1% sperm : 97 milion/ml morphology normal 43%

    ( اين سوال در 3 روز و 13 ساعت و 50 دقیقه پیش مطرح شد و 2 ساعت و 3 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اين اسپرم مشگلى ندارد ولى بايد در يك مركز ناباروى انجام دهيد مثلا رويان بعد نتيجه ارسال كنيد هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • با سلام همسر بنده 50 ساله است و چندین سال است که روی قسمت کلاهک الت تناسلی لکه های قرمز براق بدون هیچگونه سوزش و خارش دارد و در طول این سالها با اینکه از کاندوم استفاده نشده هیچگونه مشکلی برای من پیش نیامده الان این لکه ها 2 الی 3 عدد شده و این زیاد شدنش مرا نگران کرده موارد مشابه را در اینترنت دیدم جای نگرانی نبود ولی الان از شما کمک میخواهم البته از لکه ها عکس هم برای ارسال هست با تشکر از کمک شما

    ( اين سوال در 3 روز و 14 ساعت و 29 دقیقه پیش مطرح شد و 2 ساعت و 4 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    عكس را ارسال كنيد

آدرس مطب و تلفن

   تهران-35 متری قیطریه - حدفاصل اتوبان صدر و پارک قیطریه - پلاک 30 - کلینیک نسیم قیطریه - طبقه 3

  22245726

  22692963

    09123722403

   این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ساعات کار مطب

شنبه                    19:00 - 15:00
یکشنبه                19:00 - 15:00
سه شنبه             19:00 - 15:00

مشاوره و طرح سوال

اگر مایل به مشاوره هستید جهت طرح سوال و دریافت پاسخ اینجا کلیک کنید.

سئوالات پرسیده شده توسط دکتر کیانی سئوالات پاسخ داده شده توسط دکتر کیانی

 

آدرس گوگل مپ مطب دکتر کیانی